pixel
Naar inhoud
0

Kokend water boiler

De kokend water boilers bij BoilerGarant zijn van het bekende merk Daalderop. Deze elektrische boilers zijn te combineren met Daalderop kranen. Vaak in combinatie met een plintboiler of IN boiler van 5, 10 of 15 liter.

 

Veilig en gebruiksvriendelijk systeem

Wat de kokend water boiler zo uniek maakt? In combinatie met een kokend water kraan regelt de boiler de gewenste temperatuur. In tegenstelling tot diverse andere merken, geeft de Daalderop kokend water boiler zowel koud, warm en kokend water. Ook wel de zo genoemde 3 in 1 principe. Zo stel je binnen de seconde af hoe warm of koud het warm moet zijn.

Ook aan de veiligheid is gedacht. Dankzij een het drukknop systeem kan je nooit spontaan kokend water getapt worden. Deze dient eerst goed ingedrukt te worden, waarna er kokend water afgegeven kan worden. Gebeurd dit niet? Dan krijg je uitsluitend warm of koud water. Bovendien blijft de uitloop van de kraan altijd op lage temperatuur. Hierdoor kan je de kraan altijd vastpakken. Een veilig systeem voor het gehele gezin.
 

Kokend water boiler met een kraan

Het is mogelijk om de boiler zowel apart als in combinatie met een kraan aan te schaffen. BoilerGarant beschikt over een roestvrij stalen en chromen model. Het design is mogelijk in een vierkante of ronde uitvoering. Beide functioneren hetzelfde.
 

3 jaar garantie en niet goed = geld terug principe

Het komt veel voor dat mensen twijfelen of de kokend water boiler aansluit op de behoefte. Bij BoilerGarant willen wij deze twijfel graag ontnemen, maar wel in het voordeel voor jou.

Op iedere boiler bij BoilerGarant ontvang je standaard 3 jaar garantie.

Daarnaast hanteren wij het niet goed, geld terug principe. Ben je niet tevreden met het product? Dan krijg je het aankoopbedrag terug!

Bestel nog snel voor 16.00 uur, dan ontvang je jouw aankoop morgen als in huis!

Ontdek welke boiler het best bij jouw situatie past.

Invullen duurt 30 seconden