Naar inhoud
0
Beoordeling: 8,8 door 1028 klanten op Kiyoh

Kokend water boiler

Je ziet ze steeds vaker voorbij komen. Kranen die instant kokend water geven aan de hand van een kokend water boiler. Dankzij de 3 in 1 methode van de kokend water boiler beschik je direct over koud, warm en kokend water. Dit scheelt je aanzienlijk veel tijd in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan de tijd die je bespaard bij het zetten van een kop thee of het verwarmen van pasta.
De kokend water boilers bij BoilerGarant zijn van het bekende merk Daalderop. Deze elektrische boilers zijn te combineren met Daalderop kranen. Vaak in combinatie met een plintboiler of IN boiler van 5, 10 of 15 liter.

 

FLOWW PERFECT3 TOUCH ROUND ZWART/BLACK MET COMBI-L BOILER
€ 1.249,00
Kraan, afgewerkt in zwart/black en uitgerust met de TOUCH-bediening
Bekijk product

Veilig en gebruiksvriendelijk systeem

Wat de kokend water boiler zo uniek maakt? In combinatie met een kokend water kraan regelt de boiler de gewenste temperatuur. In tegenstelling tot diverse andere merken, geeft de Daalderop kokend water boiler zowel koud, warm en kokend water. Ook wel de zo genoemde 3 in 1 principe. Zo stel je binnen de seconde af hoe warm of koud het warm moet zijn.

Ook aan de veiligheid is gedacht. Dankzij een het drukknop systeem kan je nooit spontaan kokend water getapt worden. Deze dient eerst goed ingedrukt te worden, waarna er kokend water afgegeven kan worden. Gebeurd dit niet? Dan krijg je uitsluitend warm of koud water. Bovendien blijft de uitloop van de kraan altijd op lage temperatuur. Hierdoor kan je de kraan altijd vastpakken. Een veilig systeem voor het gehele gezin.
 

Kokend water boiler met een kraan

Het is mogelijk om de boiler zowel apart als in combinatie met een kraan aan te schaffen. BoilerGarant beschikt over een roestvrij stalen en chromen model. Het design is mogelijk in een vierkante of ronde uitvoering. Beide functioneren hetzelfde.
 

3 jaar garantie en niet goed = geld terug principe

Het komt veel voor dat mensen twijfelen of de kokend water boiler aansluit op de behoefte. Bij BoilerGarant willen wij deze twijfel graag ontnemen, maar wel in het voordeel voor jou.

Op iedere boiler bij BoilerGarant ontvang je standaard 3 jaar garantie.

Daarnaast hanteren wij het niet goed, geld terug principe. Ben je niet tevreden met het product? Dan krijg je het aankoopbedrag terug!

Bestel nog snel voor 16.00 uur, dan ontvang je jouw aankoop morgen als in huis!

Bekijk snel welke boiler bij jouw situatie past!

Invullen duurt 30 seconden