Naar inhoud
0

Elektrische boiler en zonnepanelen

Of je nu thuis bent of niet, het zonnetje schijnt op je dak. Gratis en voor niets! Zonnecollectoren kunnen die energie omzetten in bruikbare warmte. Met een elektrische boiler en zonnepanelen zorg je dus dagelijks voor warm water zonder daarvoor gebruik te maken van aardgas.

Zonne-energie optimaal benutten wordt mogelijk met de Solar iBoost

Maak van jouw elektrische boiler een wateraccu en maak zonne-energie opslaan eenvoudig met de Solar iBoost. Ongeacht het merk zonnepanelen, enkelfase omvormer of elektrische boiler, stuurt dit slimme apparaatje de elektrische boiler aan met de exacte hoeveelheid onbenutte zonne-energie. De Solar iBoost is eenvoudig te installeren met behulp van de meegeleverde installatiehandleiding. Daarnaast is de Solar iBoost eenvoudig in gebruik: haal meer uit uw zonne-energie, zonder in te leveren op comfort! Meer over de Solar iBoost lees je hier.

Bekijk de Solar iBoost

Keuzes maken

BoilerGarant heeft gezorgd voor een breed assortiment en een duidelijke uitleg over ieder product op onze website. Onze prachtige showroom is overigens ook het bekijken waard en helpt je met het maken je keuze. Maak een afspraak via onze klantenservice en kom alle boilers eens met je eigen ogen bekijken. Heb je iets meer haast, dan hebben we goed nieuws! Wanneer je voor 16:00 bestelt, zorgen wij dat je bestelling nog diezelfde dag wordt verstuurd. Dat betekent dat je nieuwe boiler al de volgende dag in huis kunt hebben.

Maak jouw afspraak
 
Een weloverwogen keuze is belangrijk, dus om het je nog makkelijker te maken heeft BoilerGarant deze handige keuzehulpontwikkeld. Vul simpelweg in wat voor jou belangrijk is en wij maken een selectie van de meest geschikte boilers in ons assortiment.

Boiler zelf installeren

Zorgen maken over een ingewikkeld installatieproces is helemaal niet nodig! Ook hiermee helpen we je. BoilerGarant levert bij iedere boiler een uitgebreide installatiehandleiding mee, waardoor je zelf de montage van je boiler in orde kunt maken. Wanneer je toch liever hulp hebt en de installatie van je boiler wilt overlaten aan een ervaren installateur, helpt BoilerGarant je ook hier mee.

Hulp bij jouw installatie

Zo hoef je dus nergens zorgen over te maken en kun je snel genieten van duurzaam warm water! Veel plezier alvast met je nieuwe boiler.

Ontdek welke boiler of warmtepompboiler het best bij jouw situatie past.

Invullen duurt 30 seconden