Naar inhoud
0
Beoordeling: 8,8 door 1027 klanten op Kiyoh

Elektrische boiler 120 liter

De elektrische boiler 120 liter variant is uitstekend geschikt voor grote huishoudens tot 5 personen. Ondanks het groot aantal liters van deze boiler, is het een compact formaat.

BoilerGarant biedt de elektrische boiler 120 liter variant uitsluitend aan in het A-merk Tesy. Dit zijn kwalitatief goede en zuinige elektrische boilers, die worden aangeboden tegen concurrerende prijzen. Goed voor het milieu en de portemonnee.

Elektrische boiler 120 liter in 2 uitvoeringen

Bij BoilerGarant heb je ruime keuze uit diverse elektrische boilers, waardoor er altijd een geschikt is voor jou huishouden.
  • Duo boilers
  • Verticale boilers
  • Indirect gestookte boilers
  • Horizontale boilers
Deze 120 liter boilers zijn speciaal ontworpen om een grote hoeveelheid water in korte tijd op te warmen. Dankzij het hoogwaardige isolatiemateriaal wordt warmteverlies beperkt en beschik je altijd over voldoende warm water.
Indirect gestookte boiler 120 liter 1 wisselaar (Tesy)
€ 470,00
Indirect gestookte boiler met wisselaar en elektrisch element
Bekijk product

De verticale boilers zijn werken ook mee aan de maatschappelijke duurzaamheid. Door de speciale Bi-light en Eco-line varianten, werken deze elektrische boilers uiterst zuinig. Mocht deze boiler te groot zijn voor jouw huishouden? Dan raden wij de elektrische boiler 80 liter aan.

 
Bij BoilerGarant kies je niet alleen voor hoge kwaliteit, maar ook uitstekende service. Heb je zelf geen tijd om de boiler te installeren? Wij beschikken over ervaren vakmannen, die jouw aankoop direct gebruiksklaar maken.

Om zeker te zijn van een betrouwbare boiler, ontvang je van BoilerGarant standaard drie jaar garantie. Ben je toch niet tevreden? Dan krijg je vanzelfsprekend je geld terug!

Bestel voor 16.00 uur, dan leveren wij het morgen al bij jou af!
Bekijk alle boilers

Bekijk snel welke boiler bij jouw situatie past!

Invullen duurt 30 seconden