pixel
Naar inhoud
0

Boiler ontkalken

Wanneer je boiler ontkalken?

Wanneer je merkt dat warm water langzamer door de kranen stroomt, heb je hoogstwaarschijnlijk te maken met kalk. Door de boiler te ontkalken los je dit probleem op en werkt je boiler weer optimaal. Wij adviseren u om dit te laten doen door een vakman, tenzij u zeker weet hoe een boiler ontkalkt moet worden. Het verwarmingselement dient namelijk grondig schoongemaakt te worden zonder dat de boiler beschadigd raakt. Uw boiler laten ontkalken kost echter al gauw €150 als u het laat doen door een vakman. Dit zijn onderhoudskosten die voorkomen kunnen worden door de juiste boiler aan te schaffen. 

 

Waarom je boiler ontkalken?

Als je ook gewoon een kalkvrije boiler kan aanschaffen? Met anti-kalk duo boilers van BoilerGarant bespaart u veel onderhoudskosten. Deze boilers hebben droge elementen, waardoor deze boilers gaan last hebben van kalkvorming. Doordat er geen kalk in het water zit, is uw water ook nog eens schoner en gezonder!

BoilerGarant heeft verschillende boilers die u het ontkalken van uw boiler besparen. Deze zijn verkrijgbaar vanaf €235 per stuk met 50 liter inhoud.  

Bekijk kalkvrije boilers

Ontdek welke boiler het best bij jouw situatie past.

Invullen duurt 30 seconden