596 klanten geven ons een 8,9

Airco's (14)

Prijs
550,- 1.510,-
Filteren
Prijs
550,- tot 1.510,-
bij Boiler Garant vindt je uitsluitend een split unit airco van A-kwaliteit. Panasonic en Chigo airco's bevinden zich het assortiment. Beide merken werken energiezuinig en zorgen voor een aangenaam binnenklimaat.

Airco split-unit varianten

Boiler Garant beschikt over verschillende split unit airco's. Deze zijn geschikt om permanent in een ruimte te installeren. Daarom is het belangrijk om een split-unit airco goed te bevestigen en te installeren. je kunt dit zelf doen, maar Boiler Garant beschikt natuurlijk ook over professionals die de split-unit airco voor je installeren en gebruiksklaar maken.

Naast het koelen van een ruimte, kunnen de airco's van Boiler Garant een ruimte ook juist verwarmen. Daarom komt het ieder seizoen van pas. werk en woon het gehele jaar in een prettig binnenklimaat.

Installatiemateriaal split-unit airco

Omdat een split-unit airco bedoeld is voor permanente bevestiging, heeft u installatie materiaal nodig om de airco te laten functioneren. Mocht u al over een split-unit airco beschikken, en u heeft alleen installatiemateriaal nodig, dan kunt u ook bij Boiler Garant terecht. Materialen als koelleidingen, wandbeugels of flexkabels vind je in het assortiment. Dit is altijd ruim op voorraad en direct leverbaar.

Bestelt u de airco split unit voor 16:00. Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. U krijgt 14 dagen bedenktijd en U ontvangt 2 jaar garantie op de airco. Wilt u meer advies over een airco? Neem dan contact met onze experts op.
Bezorgkosten

Wij rekenen geen verzendkosten voor boilers in Nederland.
Voor onderdelen of accessoires rekenen we € 7,95 verzendkosten, bestelt u tegelijk met een boiler dan zijn er geen verzendkosten.

Alle bestellingen gedaan voor 16.00 uur worden nog dezelfde dag verstuurd!

Naar België rekenen wij € 15,- verzendkosten voor boilers, onderdelen en accessoires. 

Betaalmogelijkheden


In onze webshop kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden.
Afterpay (tot 250 euro)
iDeal
Creditcard
Via overboeking (product wordt pas verstuurd als de betaling binnen is)
Mister cash (voor onze belgische klanten)  

Betaalmogelijkheden in ons magazijn (bij afhalen)
Pinnen
Contant

 

Levertijd

Door de ruime voorraad van Boiler Garant, maken wij je order nog dezelfde dag in orde. Bestel je voor 16.00 uur? Dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag!