Naar inhoud
0

Huurtarieven Modeco boilers van Tesy

Ontdek welke boiler of warmtepompboiler het best bij jouw situatie past.
Invullen duurt ongeveer 30 seconden
Een moment a.u.b.…

Modeco boilers

ModEco boilers: de energiezuinige en anti-kalk boilers van Tesy

Met trots introduceren wij de ModEco boilers in ons verhuurprogramma: een revolutionaire generatie elektrische boilers die staan voor energiezuinigheid en anti-kalk eigenschappen. Deze geavanceerde boilers voldoen aan de hoogste normen voor energie-efficiënte apparaten op de Europese markt. De ModEco-serie is doordrenkt met de product- en technologische innovaties waar Tesy om bekend staat.

De kern van de ModEco-serie wordt gevormd door onze speciaal ontwikkelde INSUTECH Plus-technologie. Deze innovatie heeft geleid tot een opmerkelijke afname van energieverlies, wat resulteert in een aanzienlijke verbetering van de efficiëntie. Bovendien zijn deze boilers uitgerust met anti-kalk eigenschappen, waardoor de duurzaamheid en prestaties op de lange termijn worden verhoogd.

Wanneer je kiest voor een ModEco boiler, kies je voor een toekomstgerichte oplossing die niet alleen de energiekosten verlaagt, maar ook bijdraagt aan een schonere en duurzamere leefomgeving. De ModEco-serie vertegenwoordigt het beste van Tesy's technologische vooruitgang en toewijding aan efficiëntie, kwaliteit en milieubewustzijn.

Ontdek vandaag nog de voordelen van ModEco: de perfecte combinatie van energiezuinigheid en anti-kalktechnologie, rechtstreeks uit de betrouwbare bron van Tesy.

Voor onze huurboilers hanteren we tarieven die we graag met je delen. Bekijk ons overzicht met tarieven. De vermelde prijzen zijn per maand en inclusief btw:

  • Huur elektrische boiler Modeco 50L: € 10,19
  • Huur elektrische boiler Modeco 80L: € 11,55
  • Huur elektrische boiler Modeco 100L: € 12,91
  • Huur elektrische boiler Modeco 120L: € 14,84
  • Huur elektrische boiler Modeco 150L: € 16,42

Ga je huren en moet het apparaat nog geïnstalleerd worden? Dan betaal je eenmalig ook installatiekosten. Deze kosten bedragen voor een standaard situatie € 435,- inclusief btw.

Goed nieuws is dat je de installatiekosten ook kunt meenemen in de huur. Dit komt neer op een maandelijkse toeslag van € 7,- inclusief btw. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten bij de installatie.

De toelichtingen en genoemde tarieven betreffen die van mogelijke aanvullende kosten zoals administratieve kosten, bijdrage voor het verwijderen van een installatie en een toelichting op de indexatie van de huurprijzen.

Alle tarieven zijn inclusief btw en exclusief eventuele bijkomende reiskosten. Over deze mogelijke reiskosten leest u meer in de Algemene Voorwaarden voor Verhuur van Apparaten.

1. Incassering huur Vanaf de start van uw huurovereenkomst bestaat de betalingsverplichting van huurder uit de huurprijs. Deze incasseren we maandelijks van uw rekening. Is een incasso niet mogelijk en betaalt u daarom niet op tijd? Dan krijgt u van ons een eerste herinnering. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Betaalt u niet binnen de betaaltermijn van de eerste herinnering? Dan krijgt u een aanmaning. De kosten hiervoor zijn € 40. Eventueel volgt daarna nog een (slot) sommatie. Moeten we een vordering ter incasso overdragen aan een derde partij? Dan kan deze partij extra kosten in rekening brengen. De totale kosten die u maximaal moet betalen voor een aanmaning, een (slot)sommatie en de kosten van een derde partij zijn maximaal de wettelijk toegestane buitengerechtelijke kosten per nota. Meer informatie vindt u op www.consuwijzer.nl.

2. Aanpassing en indexatie van de huurtarieven BoilerGarant indexeert jaarlijks de tarieven. Wij gebruiken hiervoor de index "cao-lonen per uur inclusief bijzondere beloningen, Bouwnijverheid" zoals vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) van het voorafgaande jaar.

3. Annuleren, Indien u binnen 14 dagen na installatie gebruik maakt van uw annuleringsrecht, betaald u geen huur en berekenen wij alleen de genoemde installatie- en verwijderingskosten.

4. Opzeggen contract Als we een contract beëindigen, brengen we administratiekosten in rekening. Daarbij zijn 2 situaties mogelijk:

  1. BoilerGarant neemt de installatie terug. De administratiekosten zijn dan € 50,-
  2. De huurder neemt de installatie over van BoilerGarant en verkrijgt het eigendom. De administratiekosten zijn dan € 15,- Indien u uw contract binnen 18 maanden beëindigd, bent u naast administratiekosten ook verplicht om de resterende maandtermijnen nog aan BoilerGarant te betalen met een maximum van € 300.

5. Verwijderingskosten installatie Bij het terugnemen van de installatie brengen we verwijderingskosten in rekening. De verwijderingskosten zijn voor een boiler € 250,- Het genoemde bedrag is gebaseerd op een standaard woningsituatie waarbij het genoemde apparaat goed bereikbaar is. Deze kosten kunnen afwijken wanneer uw woonsituatie hierom vraagt. Wilt u vooraf weten of u mogelijk meerkosten moet betalen voor een verwijdering, neem dan eerst contact met ons op.